Montessoriförbundets Medlemsförmåner

Chefskonsulten

Carina Lätt, Chefskonsultens grundare har lång och bred erfarenhet av HR - arbete inom förskola-/skola. Utbildningsmässigt är hon Beteendevetare, med vidareutbildning inom KBT och int. certifierad coach. Genom ett samarbetsavtal med Chefskonsulten kan Svenska Montessoriförbundet erbjuda alla medlemmar kvalificerad råd- givning inom HR-området. Som medlem får du en halvtimmes kostnadsfri HR - rådgivning.

COOP.se

På Coop.se sparar er förskola tid genom att handla på nätet så ni får mer tid för barnen. Vi specialiserar oss också på ett ekologiskt brett sortiment och framförallt är vi flexibla, vi levererar dagen efter lagd order och ingen förskola är för liten för oss. Alla är välkomna till Coop.se!
Medlemsförmånen: Fri frakt för alla Montessori medlemmar, gäller vid köp över 1500 kr.
För att aktivera förmånen vänligen kontakta:
Företagssäljare Caroline Nilsson caroline.nilsson@coop.se

Hygienshoppen.se

Hygienshoppen.se har ett brett sortiment anpassat för vård, skola & omsorg. Vårt mål är enkelhet, bredd och god service.


Som medlem i Svenska Montessoriförbundet får ni vår bästa rabatt - 30% rabatt på vårt sortiment. Välkommen att beställa från oss!

Skolpool.se

SkolPool har sin kärnverksamhet inom elevhälsans medicinska insats (EMI) och erbjuder vårdgivaransvar skolsköterska och Skolläkare.  I vårdgivaransvar ingår att följa alla lagar och förordningar för att ge en god elevhälsa. Medlemserbjudande:  SkolPool bjuder på årskostnaden för Vårdgivaravgiften första året, till ett värde av 13 000 kr. Utöver det så får alla medlemsskolor rabatter på timpris skolsköterska.

TOSHIBA

Toshiba är en centralt upphandlad ramavtalsleverantör och erbjuder tjänster för dokumenthantering samt utskriftslösningar till medlemmar i Svenska Montessoriförbundet. Skolmiljöer har Toshiba stor erfarenhet av och erbjuder därför skräddarsydda lösningar med stöd för bl a PC, Mac, Cromebook, IPad, Android, Office365 och G Suite for Education. Med en rikstäckande service och lokala lagerlösningar säkerställs snabb tillgång och leverans av efterfrågad utrustning, reservdelar och förbrukningsvaror. Genom samarbetet med Svenska Montessoriförbundet får du som medlem tillgång till mycket fördelaktiga priser på moderna utskriftslösningar. Mer information hittar du på

INREGO

Inrego är marknadsledande inom återanvändning av IT och hjälper både organisationer och privatpersoner över hela världen att konsumera på ett smartare och mer hållbart sätt. Vi köper använd IT-utrustning från organisationer, dataraderar hårddiskar, testar och förbättrar produkterna och säljer utrustningen vidare. Vi är Sveriges största återförsäljare av återanvända IT-produkter och gör det lika tryggt att handla i andra hand som att köpa nytt med samma prestanda, kvalitet och garanti. Medlemserbjudande: Ange rabattkoden ”montessori10” och få 10% rabatt och 2 års garanti på hela sortimentet i vår webshop eller via säljare.